Естетична стоматология

Естетиката и красотата са важна част от съвременната стоматология. Белите зъби дават увереност и самочувствие. Консумацията на различни напитки – червено вино, чай, кафе, както и начинът на живот, който включва употреба на цигари, водят до оцветяване на зъбите. В клиниката на д-р Маринова се практикуват два начина на избелване, към които се пристъпва след основно почистване на зъбния камък – домашно и кабинетно избелване (избелване на място).

Апарат за избелване Beyond Polus Advanced и наградите, с които е отличен.

Кабинетно избелване

Осъществява се в рамките на 30 мин. до 1 час в клиниката с помощта на най-модерната апаратура в съвременното избелване – апарат с интегрирана LED светлина на фирма ‘Beyond’.  Апаратът активира нанесения върху зъбите избелващ гел и гарантира искрящо бяла усмивка. Процедурата е безвредна и изключително ефективна. Фирма ‘Beyond’ е отличена 6 години подред като компанията предоставяща най-добрата избелваща система на пазара. Наличието на този апарат прави Marinova Dental една от най-иновативно оборудваните клиники, предлагащи избелване в София.

Домашно избелване

За целта за взимат отпечатъци от двете челюсти и се изработват силиконови шини. В тези шини се поставя избелващ гел, който е с 10%-15% концентрация на избелващ агент. Шините се носят в продължение на 12-14 дни обикновено нощем. Това става под контрола и наблюдението на денталния лекар.

Запишете се за преглед в Marinova Dental Clinic

Запитване за свободен час