Филъри за устни при доказан специалист в София – доц. Алексиев

By октомври 17, 2023 ноември 16th, 2023 Услуги

Филъри за устни – популярен и работещ естетически метод. Някои процедури изискват намесата на специалист, за да сме абсолютно сигурни в позитивния резултат. Манипулации, като тази, определено спадат именно към тази група.

Когато става дума за филъри, трябва да сме сигурни, че взимаме правилното решение

Като всяка друга услуга, и тази зависи от екипа, който стои зад нея и материалите, които се използват. Процедурата по поставяне на филъри е елективна и това е водещ фактор при информирания избор на пациента и споделената дейност.

Филъри за устни в Marinova Dental се поставят от един от най-доказаните специалисти в областта – доцент д-р Евгений Алексиев. Д-р Алексиев има специалност по лицевo-челюстна хирургия, магистратура по Медицина, образователна и научна степен „Доктор“ и повече от 50 публикации в български и международни научни издания. Огромният му опит и изключителните му постижения го правят един от най-реномираните експерти в областта.

филъри за устни

Как протича процедурата по поставяне на филъри за устни

  • Изключително важно е пациентът да получи резултат, който е предварително обсъден и съобразен с очакванията. За целта преди да се пристъпи към манипулацията по поставяне на филъри за устни, се обсъждат желания ефект и варианти за постигането му. Също така се разглеждат визуализации на примерни резултати. Важен фактор е запознаването на пациента с рисковете.
  • Важно е да се отбележи, че процедурата е безболезнена. За целта още в началото се поставя контактен анестетик лидокаин, който да осигури комфорт по време на манипулацията. Използват се филъри Restylane – първите филъри, одобрени за употреба от Американската асоциация на храните и лекарства (FDA).
  • Продължителността на процедурата е около 15 – 30 минути, а ефектът е продължителен и зависи от конкретния организъм и начин на живот на пациента.
филъри за устни

д-р Маринова и доц. Алексиев

За кого са подходящи филъри за устни

От услугата могат да се възползват всички, които искат естетически да подобрят своята визия. Многократно извършвал този тип манипулация, д-р Алексиев е отличен избор за тези, които желаят да са абсолютно убедени в добрия краен резултат.

Свържете се с нас още сега!

Call Now Button