Ортопедична Стоматология

Ортопедичната стоматология включва изработването на корони, мостове, фасети и подвижни протези. Това е този дял от стоматологията, който връща красотата на Вашата усмивка. Дори да става дума за трудна наглед задача, ние предлагаме пълен набор ортопедични решения за Вашето дентално здраве и красота. Обичайните ортопедични казуси и решения биват следните:

  • Когато зъбите са разрушени, за да се запазят, им се поставят корони, които биват циркониеви или металокерамични.
  • При липсващи зъби се изграждат мостове.
  • Фасети се използват във фронталната част на зъбните редици в един от следните случаи: когато зъбите са леко изкривени, когато е нарушен цветът след неправилно ендодонтско лечение, при наличие на множество пломби или при наличие на диастеми и треми (разстояния между зъбите).
  • Когато липсват голям брой зъби, се изработват подвижни протези.

Фасети

Подготовка за лечение

Преди да се пристъпи към ортопедично лечение се анализират захапката на съответния пациент и зъбни рентгенови снимки, снемат се стойности с лицева дъга, взимат се отпечатъци и се изпращат към лаборатория, където се изработва восъчен модел, който след това се следва при изпълнението на ортопедичното лечение.

Гарантирано качество

За да заслужим нашата репутация на предпочитано място за ортопедична стоматология в София, ние работим с едни от най-добрите зъботехници в България и ползваме най-качествените материали и методи в съвременната стоматология.

Запишете се за преглед в Marinova Dental Clinic

Запитване за свободен час