Основни услуги,
предлагани в Marinova Dental


Ендодонтия

Ендодонтията или кореновото лечение само по себе си представлява лечението на зъбната пулпа. Зъбната пулпа е тъкан, съставена от нерви, кръвоносни съдове и други тъкани, разположена вътре в зъба.


Ортопедична стоматология

Ортопедичната стоматология включва изработването на корони, мостове, фасети и подвижни протези. Това е този дял от стоматологията, който връща красотата на Вашата усмивка.


Консервативно зъболечение

Консервативното зъболечение е съсредоточено върху лечението на зъбния кариес. Статистиката сочи, че 95% от хората страдат от това заболяване.


Хирургия

Денталната хирургия е дялът от стоматологията, който разглежда оперативното лечение на зъби. Ако търсите хирургично лечение в ж.к. ‘Изток’, София, ние предлагаме редица интервенции, които да решат Вашите проблеми


Естетична стоматология

Белите зъби дават увереност и самочувствие. Консумацията на различни напитки – червено вино, чай, кафе, както и начинът на живот, който включва употреба на цигари, водят до оцветяване на зъбите.


Детска стоматология

Детската стоматология е този клон от стоматологията, който е фокусиран върху денталното здраве на децата от тяхното раждане до достигането на юношество. Детският стоматолог е източник на информация за родителите на детето.


Пародонтология

Пародонтологията е онази част от стоматологията, която се занимава с лечението на възпалението на зъбодържащия апарат (пародонт). Той се състои от алвеоларна кост, периодонциум и венец.


Изваждане на счупени (сепарирани) инструменти

Marinova Dental е една от малкото дентални клиники в София, които предлагат изваждане на счупени инструменти.