Дентален микроскоп – огромно предимство за прецизна диагностика, кореново лечение, лечение на кариес, изпиляване за корони и фасети, чистене на зъбен камък.

By август 15, 2020 юли 29th, 2023 Зъболечение, Услуги
Дентален микроскоп

Marinova Dental – дентална клиника в ж.к. Изток, София, която разполага с дентален микроскоп на фирма Global

„Да видиш или да не видиш” – денталният микроскоп дава възможност за качество в диагностиката и работата, което не бихме могли да постигнем с невъоръжено око. Нека разгледаме как този инструмент прави разликата в ежедневието на зъболекаря.

Предимства при работата с пациенти

Точната диагноза е ключов фактор при изготвянето на добър план за лечение. Денталният микроскоп позволява пълен фокус върху всеки един детайл. Той дава възможност за прецизна диагностика на всички проблеми в устната кухина: диагностициране на кариес, откриване на пукнатини в зъба, лечение на коренови канали, откриване и отстраняване на счупени инструменти.

Микроскопът също може да влезе в употреба при изпиляване за фасети и корони, гарантирайки точни граници и контури.

Предимства за денталния лекар

Денталният микроскоп позволява на стоматолога да практикува в правилна ергономична позиция. Това осигурява възможност за по-голяма концентрация, а в дългосрочен план гарантира работното дълголетие на денталния лекар.

Дентален микроскопДентален микроскоп на американската фирма Global

Global е първият микроскоп, специално произведен за работа в дентални кабинети. Моделът А6, с който дентална клиника Marinova Dental разполага, е най-високият клас микроскоп на Global и дава възможност за увеличение до 25 пъти. Този невероятен инструмент притежава вградена LED светлина с осветителна мощ от 100 000 lx. Работата в такъв детайл е ключов фактор за здравето на венците и дълголетието на зъбите.

За да лекуваш каквото и да е, ти трябва първо да го видиш. Чрез денталния микроскоп проблемите в устната кухина са видими и тук идва ролята на денталния лекар. Когато зъболекаря, който работи с микроскоп има нужната квалификация, умения и опит, той знае какво да направи с наличната от микроскопа информация. Marinova Dental гарантира всички фактори, нужни за успешното дентално лечение, независимо от характера на Вашия проблем.

Свържете се с нас още сега!

Call Now Button