Правилният избор на добър зъболекар в София

By януари 30, 2020 юли 29th, 2023 Зъболечение
Зъболекар София

Когато става дума за зъболекар в София, трябва да знаем как да направим точното решение сред толкова варианти

София се разраства все повече и повече. Населението на града е близо милион и половина души, а изборът от стоматолози е огромен. Според официални данни на Евростат България е на второ място в ЕС по брой зъболекари на глава от населението. Изследване от 2019 година сочи, че цели 8011 зъболекаря практикуват в страната ни.

Тези цифри означават, че всеки гражданин има огромен избор, но на какво да базира своето решение? Нека разгледаме кои са основните критерии, по които можем да селектираме точното място за денталното си лечение.

Marinova Dental – Зъболекар в ж.к. Изток, София

Професионализъм и опит

Стажът е незаменимо предимство в стоматологията. Когато трябва да доверим своето здраве в ръцете на някого, е добре да сме сигурни в позитивния изход от лечението. Годините практика, комбинирани с желание за развитие, неимоверно носят усъвършенстване на работата. Стоматолог, който практикува от повече време, има по-богат стаж и това оказва своето влияние в качеството на ежедневната му дейност.

Лично отношение

Когато атмосферата в денталния кабинет или клиника е позитивна и отношенията с пациента са приятелски, планът за лечение се следва по един приятен и за двете страни начин. Добрият дентален лекар проявява разбиране относно всеки един евентуален страх или притеснение на пациента, предвижда ги и взима навременни мерки, за да няма пречки от такъв тип. Подобни субективни процеси остават незабелязани от пациента и в него просто остава доброто чувство и приятното усещане от ходенето на зъболекар. Това е наглед невъзможна задача, но тя лесно може да бъде разрешена от наистина добрия стоматолог.

Машина A-dec - задължителна част от оборудването на добрия зъболекар в София

Машина A-dec – Marinova Dental – Зъболекар в ж.к. Изток, София

Първокласно оборудване и материали – всеки стоматолог в София трябва да ги има

Всяка една дентална услуга се осъществява посредством оборудване и материали. Колкото и да е добър един стоматолог, той е пряко зависим от качеството на пособията, които ползва в ежедневната си работа. Няма място за компромис, когато става дума за отлично зъболечение. Стоматологичната машина, машината за избелване, машина за полиране на зъби, машина за бъркане на глас-йономерни цименти, диоден лазер, рентген, микроскоп – те не просто са нужни, но е и изключително важно да са произведени от топ брандовете в индустрията.

Това са само част факторите, които могат да бъдат взети предвид, когато става дума за правенето на точен избор на зъболекар в София, където опциите са толкова многобройни.

Marinova Dental е клиника, която по отличен начин отговаря на всеки един от изброените тук критерии. Д-р Маринова – основател на клиниката – има дългогодишен опит, отношението и атмосферата в Marinova Dental са изключително позитивни, a всички материали и машини, ползвани в клиниката са на най-добрите производители в бранша.

Пациентът и успехът на лечението му са движещ фактор в ежедневната ни работа от години и това ни прави предпочитаният избор на стоматолог в София и в ж.к.‘Изток‘ за хиляди пациенти, които ние просто наричаме приятели.

Свържете се с нас още сега!

Call Now Button