Зъбни импланти за възвръщане на усмивката

By април 22, 2023 ноември 16th, 2023 Услуги
зъбни импланти

Зъбни импланти за възстановяването на усмивката – стъпка, която може да промени живота на пациента. Технологичните подобрения са направили възможно поставянето им по бърз, ефективен и безболезнен начин. Дентална клиника Marinova Dental предлага най-високо качество както на материалите, така и услугата. Това гарантира максимална ефективност и дълготрайност на резултатите.

Какво включва процедурата за поставяне на зъбни импланти?

Поставянето на зъбни импланти е процедура, която се извършва от специализиран дентален хирург (орален или лицево-челюстен). Тя се състои от три фази:

  1. Първа фаза – поставяне на основа. В тази фаза хирургът поставя малък, изкуствен корен в костта на челюстта, който ще служи като основа за новия зъб. Това е важна част от процедурата, тъй като коренът ще трябва да се интегрира стабилно в костта и да остане така за много години.
  2. Втора фаза – поставянето на абатмънт. След като имплантът е поставен, пациентът трябва да почака няколко месеца, докато костта се прикрепи здраво към корена. След това хирургът поставя абатмънта върху импланта, който ще служи като основа за новия зъб.
  3. Трета фаза – поставянето на коронката върху абатмънта. Коронката е направена да се вписва перфектно в устната кухина, за да изглежда и да функционира като естествен зъб.
зъбни импланти

структура на зъбен имплант

Колко време отнема поставянето на зъбни импланти?

Времето за поставяне може да варира в зависимост от много фактори, включително от общото здравно състояние на пациента и от качеството на костта на челюстта. Първоначално се прави оценка на зъбите и венците на пациента, за да се установи дали има достатъчно костна плътност и здравина, необходима за имплантиране на зъбите. След това имплантите се поставят в костта на челюстта или венците. Това може да отнеме около един час на зъб. След това се изчаква няколко месеца, за да се укрепи костта около импланта, след което се поставя винтът и коронката.

Защо да се доверите на нас?

В Marinova Dental ние осигуряваме не само качествените зъбни импланти, но и изключително лично отношение към всеки пациент. Ние разбираме, че възстановяването на усмивката може да бъде труден и страхотен процес, поради което всички наши пациенти получават индивидуално внимание, което отговаря на техните нужди и предпочитания.

С помощта на зъбните импланти на Marinova Dental, вие ще имате възможност да се радвате на усмивка, която ще изглежда напълно естествено и ще бъде пълноценна заместителка на вашите загубени зъби. Нашите професионалисти винаги са на разположение, за да ви помогнат да възвърнете самочувствието и увереността в себе си.

Свържете се с нас още сега!

Call Now Button